Samenwerking Green Infra Nederland, Omniwind & IBIS Power

 

Green Infra Nederland, Omniwind & IBIS Power slaan de handen ineen…..

……Klimaatverandering is de grootste uitdaging van onze generatie. Om deze herculische taak aan te pakken, moeten gelijkgestemde mensen en bedrijven die het probleem serieus willen oplossen, samenkomen en onze planeet duurzaam maken. Gisteren was het begin van zo’n samenwerking tussen IBIS PowerGreen Infra Nederland en Omni Wind. Wij zijn een jonge startup die erg trots en vereerd is om samen te werken met onze meer ervaren partners en gelooft in het mogelijk maken van het samen mogelijk maken, we zijn er zeker van dat deze samenwerking zal helpen om de stedelijke gebieden duurzamer te maken met behulp van wind- en zonne-energie”; aldus Omni Wind. Blijf op de hoogte voor meer updates over deze samenwerking.

www.green-infra.nl