Van Kooten Dak- en Installatietechniek kiest voor duurzame windenergie

Van Kooten is een zelfstandig allround dak- en installatiebedrijf met jarenlange expertise op het gebied van technische installaties en onderhoud. Directeur-eigenaar Allard Schoenmaker wil zijn bedrijf verduurzamen en kiest daarom voor een windturbine van Green Infra om eigen energie op te wekken.

De 1kW windturbine heeft een wokkelvorm en is geplaatst bij de entree van het bedrijfspand in Almelo. Het bedrijfslogo is op de wokkel “gewrapt”. De windturbine geeft het bedrijf een duurzame uitstraling en is een mooie aanvulling op de bestaande bedrijfsborden.

Windmolens van Green Infra werken 100% onafhankelijk van externe partijen. Ook zijn deze perfect te combineren met een aantal zonnepanelen. Op die manier kun je optimaal gebruik maken van duurzame wind- en zonne-energie.

Wil je ook je bedrijf of woning verduurzamen? Of een windturbine als marketinginstrument inzetten met je eigen logo of bedrijfskleuren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.